Skip to main content

Παναγοπούλου: Οι πολίτες έχουν θετική διέξοδο με το Ποτάμι

Τι δήλωσε η υπoψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Παναγοπούλου σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

«Τώρα πια οι πολίτες, οι εκλογείς έχουν τη θετική τους διέξοδο. Ψηφίζουν θετικά. Μπορούν να ψηφίσουν ‘’Το Ποτάμι’’, που είναι ένας φρέσκος, άφθαρτος πολιτικός οργανισμός, ένα νέο πολιτικό κίνημα που φέρνει στην πολιτική σκηνή  ο Σταύρος Θεοδωράκης. Και φέρνει και άφθαρτα πρόσωπα».

Αυτό δήλωσε η υπoψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Παναγοπούλου αναφορικά με τα διλήμματα των εκλογών και την πόλωση σε συνέντευξή της το απόγευμα στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». 

«Είναι ξεκαθαρισμένο και δη προεκλογικά ότι για ‘’Το Ποτάμι’’ οι συνεργασίες είναι η νέα πολιτική πυξίδα, που δεν την έχει γνωρίσει ο τόπος ο δικός μας», συμπλήρωσε η ίδια και υποστήριξε πως «ανάλογα με τη δύναμη που θα μας δώσει θα μπορέσουμε και εμείς να θέσουμε τους όρους. Ο βασικός είναι το ευρώ και η Ευρώπη. Είναι αδιαπραγμάτευτη, κόκκινη γραμμή. Η εξασφάλιση των καταθέσεων των πολιτών, επίσης. Και φυσικά πρέπει να θεωρείται αδιαπραγμάτευτη θέση ότι θα αξιοποιηθούν οι καλύτεροι στις θέσεις ευθύνης. Σ’ αυτούς βασίζεται η χώρα. Να αξιοποιηθούν οι καλύτεροι λοιπόν στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί και στην ομάδα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές μας και στην Ευρώπη. Και όχι άνθρωποι που είναι πιο κοντά σε κόμματα και αρχηγούς. Για εμάς είναι επίσης κόκκινη γραμμή να σταματήσει η κομματική δημοκρατία, το πελατειακό κράτος».

Σχετικά με τη συμμετοχή της στις εκλογές η κ. Παναγοπούλου είπε: «Έχω κολλήσει ένσημα, έχω ξεκινήσει από το μηδέν και κάθε ευρώ που έχω ξέρω πώς βγαίνει. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Όπου έχω βρεθεί είναι σε θέσεις εκλογής, όχι διορισμού».

Η υπ. βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης δήλωσε πως πάνω από όλα προέχει το συμφέρον της χώρας και «είναι ξεκάθαρο για “Το Ποτάμι’’ ότι όπου θεωρούμε ότι είναι για τη χώρα τυχοδιωκτικές οι πολιτικές δεν θα τις στηρίξουμε. Η συνεργασία δεν είναι αυτοσκοπός. Η συνεργασία είναι ανάγκη για τη χώρα».

«Θα επιδιώξουμε καθαρά και δίκαια πρωταθλήματα»  

«Θέλουμε να επικρατήσει διαφάνεια στον αθλητισμό. Να αντιμετωπιστούν με καθαρό, σοβαρό τρόπο τα προβλήματα, όπως τα χρέη των ομάδων, ώστε να ξέρουμε πια ότι από δω και πέρα θα επιδιώξουμε και καθαρά και δίκαια πρωταθλήματα». Τις επισημάνσεις αυτές έκανε χτες από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Arena FM 89,4 η κ. Παναγοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη και στην εκπομπή «Full Arena», η κ. Παναγοπούλου υπογράμμισε ότι τα προβλήματα των αθλητικών ομάδων της Θεσσαλονίκης απασχολούν όχι μόνο τις ίδιες ομάδες, αλλά και την κοινωνία της πόλης και είναι καιρός να βρεθούν καθαρές και οριστικές λύσεις.

«Το θέμα των χρεών έχει ταλαιπωρήσει τις ομάδες με τις γνωστές παλινωδίες και το πήγαινε έλα. Τα χρέη θα πρέπει να ρυθμιστούν  για να μην είναι οι ομάδες όμηροι. Γύρω από αυτό το τεράστιο ζήτημα δεν μπορεί να υπάρχει αδιαφάνεια. Καθαρά και δίκαια πρωταθλήματα. Τρεις λέξεις - κλειδιά. Αυτό είναι προτεραιότητα για εμάς, για ‘’Το Ποτάμι’’», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

ZENITH