Skip to main content

Παναγοπούλου: Πρέπει να συνεννοηθούμε για τα μεγάλα θέματα της πόλης

Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής με «Το Ποτάμι» στην Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννα Παναγοπούλου σε εκδήλωση για το Μετρό και την υποθαλάσσια αρτηρία της πόλης.

«Δυστυχώς, δεν υπήρχε η απαραίτητη διαβούλευση με την πόλη για τα δύο μεγάλα και πολύπαθα έργα, το Μετρό και την Υποθαλάσσια Αρτηρία», τόνισε η υποψήφια βουλευτής με «Το Ποτάμι» στην Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Παναγοπούλου.

Την παραπάνω επισήμανση έκανε η κ. Παναγοπούλου, κατά τη σύντομη παρέμβασή της στην εκδήλωση με θέμα «Από την υποθαλάσσια στο μετρό: Το παρόν και το μέλλον των δημοσίων επενδύσεων στη Θεσσαλονίκη», που διοργάνωσαν οι «Γειτονιές σε δράση», προχθές, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Είχε επισημανθεί, ήδη από το 2005 από το Δικηγορικό Σύλλογο, η προβληματική πλευρά των συμβάσεων, ιδιαίτερα της Υποθαλάσσιας», υπογράμμισε η ίδια.

Υπενθύμισε μάλιστα πως πολλοί έθεταν σε αμφισβήτηση ακόμη και τη χρησιμότητα του έργου, αναφορικά με την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φορτίου.

Αναφερόμενη ιδιαίτερα στο θέμα της υποθαλάσσιας, τόνισε ότι «το θέμα είναι ανοιχτό, το παρακολουθούμε και περιμένουμε το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας».

Συμπληρώνοντας η κ. Παναγοπούλου υπογράμμισε πως «αναδεικνύεται έτσι η ανάγκη να συμμετέχουμε όλοι στο κοινό μέτωπο που ξεκίνησαν ήδη ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος για τα μεγάλα θέματα της Θεσσαλονίκης. Ζητώ από όλους τους συνυποψηφίους μου στη Θεσσαλονίκη, όσοι εκλεγούμε στη νέα Βουλή, από τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, να παραμερίσουμε όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν για το καλό του τόπου».

ZENITH