Skip to main content

Παναγοπούλου: Το Ποτάμι δεν διακατέχεται από αλαζονεία

Δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτού στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Γιάννας Παναγοπούλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της.

«”Το Ποτάμι” είναι αλήθεια ότι με γοητεύει και αν δεν ήταν αυτό δεν θα είχα κατέβει στις βουλευτικές εκλογές ούτε αυτή τη φορά. Με γοητεύει γιατί είναι ένας φρέσκος πολιτικός χώρος, ένα νέο κίνημα που έχει πολύ συγκεκριμένες προτεραιότητες, τις οποίες εκτιμώ ότι ως πολιτικές αρχές έχει ανάγκη ο τόπος μας», επισήμανε σήμερα η υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι η Γιάννα Παναγοπούλου.

Η κ. Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» για τις επικείμενες εκλογές. Όπως ανέφερε η κ. Παναγοπούλου «”Το Ποτάμι” δεν διακατέχεται από αλαζονεία ότι έχει το παπικό αλάθητο. Θέλει να αφουγκράζεται τους πολίτες. Γι΄ αυτό το αγκαλιάζει ο κόσμος και η αίσθησή μου είναι ότι θα είναι ο τρίτος πόλος».

Συμπληρώνοντας η κ. Παναγοπούλου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι στο «Ποτάμι» «πάμε με καινούριες λογικές, με νέα πρόσωπα, που δεν έχουν τα βαρίδια του παρελθόντος».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις συνεργασίες της επόμενης μέρας η Γιάννα Παναγοπούλου με σαφήνεια ξεκαθάρισε: «”Το Ποτάμι” δεν θα συνεργαστεί, και το έχει ξεκαθαρίσει, με ακροδεξιούς και “ψεκασμένους”, όπως λέμε με διάθεση αστεϊσμού. Θα συνεργαστεί πάνω σε αρχές. Μας ενδιαφέρουν οι αρχές και οι τρόποι με τους οποίους θα κυβερνηθεί η χώρα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας είναι η χώρα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και εκεί όπου σχεδιάζονται οι πολιτικές της Ευρώπης. Θέλουμε να έρθουν στις θέσεις ευθύνης στα υπουργεία και στις κρίσιμες θέσεις του κρατικού μηχανισμού άνθρωποι που έχουν στο βιογραφικό τους ένσημα. Είναι ικανοί και άξιοι και τέτοιους έχουν όλοι, όχι μόνο “Tο Ποτάμι”». Η Γιάννα Παναγοπούλου ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως «δεν θέλουμε κομματική δημοκρατία. Όμως, ανάλογα με το μπόι μας, ανάλογα με το πόσο θα μας ενισχύσουν οι Έλληνες πολίτες, αντίστοιχα θα μπορούμε να καθορίσουμε και τους όρους».

Επίσης, η υπ. βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» επανέλαβε την πρόσκληση δέσμευσης των νέων βουλευτών για την ενίσχυση του κοινού μετώπου, βασιζόμενη στην πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, σχετικά με τα θέματα της περιοχής. Η κ. Παναγοπούλου απηύθυνε σήμερα την πρόσκληση προς τη συνάδελφό της, στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, η οποία επίσης ήταν φιλοξενούμενη στο πάνελ της εκπομπής.

Ακόμη, η κ. Παναγοπούλου, στο πλαίσιο των σημερινών της δραστηριοτήτων, συναντήθηκε στο δημαρχείο Καλαμαριάς με τον δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη και συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Όπως τόνισε η υπ. βουλευτής με «Το Ποτάμι», «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική  κοινωνία, είναι προβλήματα όλων και για να βρεθούν λύσεις απαιτείται ειλικρινές ενδιαφέρον, συνεργασία αλλά και συνεννόηση από όλες τις πλευρές».

Στη συνέχεια, η υπ. βουλευτής με «Το Ποτάμι» επισκέφθηκε τα γραφεία της Ε΄ ΔΟΥ, στην οδό Κ. Κρυστάλλη, όπου συνομίλησε με υπαλλήλους της υπηρεσίας και σε δήλωσή της αμέσως μετά επισήμανε πως «η χώρα απαιτεί από όλους μας να φέρουμε ρεαλιστικές, ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και να συμβάλλουμε όλοι στο να γίνει η δημόσια διοίκηση καλύτερη, όπως απαιτούν όλοι οι πολίτες». 

ZENITH