Skip to main content

Πανελλήνια συνάντηση Οδηγισμού στη Δράμα

Η καρδιά του ελληνικού Οδηγισμού θα χτυπά από αύριο και για πέντε μέρες στη Δράμα, όπου φιλοξενείται η 29η Πανελλήνια Συνάντηση του Τμήματος Συνεργασίας του Σώματος.
Τριαντατρείς ομάδες με 300 ενήλικα μέλη, του Τμήματος Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα φιλοξενηθούν στη Δράμα από αύριο, για τις εργασίες της 29ης Πανελλήνιας Συνάντησης του Σώματος.

Με κεντρική ιδέα τη «Δύναμη του νερού και τη μαγεία της μουσικής», αντιπροσωπείες απ’ όλη τη χώρα θα συναντηθούν για ένα πενθήμερο (έως 22/6) στη Δράμα –μια πόλη που χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη πλούσιων υδάτινων πόρων και όπου, τις μέρες αυτές, ο δήμος διοργανώνει για άλλη μία χρονιά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του «Μουσικές του Κόσμου».

Οι Πανελλήνιες Συναντήσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διαφορετική περιοχή της χώρας, με στόχο τη γνωριμία και την καλή συνεργασία των μελών, την ενημέρωση των Ομάδων Συνεργασίας από αρμόδια μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Σ.Ε.Ο. στα τρέχοντα θέματα του Οδηγισμού και στα νέα Οδηγικά προγράμματα, αλλά και την ευαισθητοποίηση των μελών και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με επίκαιρα θέματα (όπως το Περιβάλλον κ.α.).

ZENITH