Skip to main content

Πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (φωτο+vid)

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll που δείχνουν σαρωτική νίκη επί της ΝΔ.

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll που δείχνουν σαρωτική νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας.

Το κλίμα εντός κι εκτός των γραφείων του κόμματος είναι άκρως πανηγυρικό, ενώ ενδεικτικό της εύθυμης ατμόσφαιρας που επικρατεί είναι τα πρώτα... σφηνάκια που κεράστηκαν μεταξύ των παρευρισκομένων, μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Σαμανίδης, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για «τη νίκη που μας έδωσε», επισημαίνοντας ότι είναι μια νίκη δικιά του, μια νίκη «όλων των λαών της Ευρώπης» και χαρακτηρίζοντας τη στιγμή «ιστορική για τον κόσμο της Αριστεράς».

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο αναπληρωτής συντονιστής, Μίλτος Οικονόμου, ο οποίος σημείωσε ότι «ήρθε η ώρα της Αριστεράς», ευχαριστώντας, με τη σειρά του, τους ψηφοφόρους που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, την κοινωνία «που βρέθηκε μαζί μας στους δρόμους σε αυτόν τον αγώνα εδώ και τέσσερα χρόνια».

Την ίδια ώρα, περίπου 50 οπαδοί του κόμματος παρακολουθούν τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης από γιγαντοοθόνη στην πλατεία Αριστοτέλους ακούγοντας τραγούδια από τα μεγάφωνα.

Δείτε σε βίντεο τους πανηγυρισμούς, τις πρώτες δηλώσεις των επιτελών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά:

 
 
 
Οι αντιδράσεις των φίλων του ΣΥΡΙΑ κατά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά:
 
 
 
Image
ari1
Business Story
Off

ZENITH