Skip to main content

Πανούσης: Δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο φράχτης στον Έβρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο φράχτης στον Έβρο, την ώρα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ταχθεί κατά της κατασκευής

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο φράχτης στον Έβρο, την ώρα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ταχθεί κατά της κατασκευής του.

Σύμφωνα με το Βήμα, πριν από τέσσερα χρόνια το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ είχε επισημάνει ότι οι δηλώσεις του τότε  υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή περί σχεδιασμού ανέγερσης φράχτη στον Έβρο αποτελούν ένα νέο ρατσιστικό κρεσέντο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων.

Επίσης την ίδια χρονιά ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Δρίτσας είχε πει ότι η κυβερνητική πολιτική είναι υποκριτική και απάνθρωπη σημειώνοντας ότι το σχέδιό της είναι εντελώς ατελέσφορο αλλά κυρίως παράνομο και έξω από κάθε συμβατική υποχρέωση της χώρας μας.

Επίσης η ιστοσελίδα iskra που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξένησε δημοσίευμα με τίτλο «Ξεκίνησε η κατασκευή του απάνθρωπου φράχτη στον Έβρο» ενώ και η νυν αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου έχει ταχθεί κατά του φράχτη.

 

ZENITH