Skip to main content

Παπαδημούλης: Το κλίμα αλλάζει και η γερμανική Δεξιά δεν είναι τόσο κυρίαρχη

Το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη αφού νιώθει πως χάνει τον έλεγχο, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη, ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως η κυβέρνηση «αποδεικνύει την πραγματικότητα».

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αποδεικνύει πως «το ακραίο και μονομερές πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς».

Ερωτηθείς για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και ότι η γερμανική Δεξιά δεν είναι πια τόσο κυρίαρχη. «Νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο και γίνεται ακόμα πιο επιθετική», συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης πλέον αποκτούν σημαντικά ερείσματα στο ευρωκοινοβούλιο.

«Το οδοιπορικό της κυβέρνησης στο εξωτερικό μαζί με τις συγκεντρώσεις ανάσας και αξιοπρέπειας δίνει ένα σήμα ότι αλλάζει το κλίμα», ανέφερε και πρόσθεσε πως «εμείς αποδεικνύουμε τη πραγματικότητα».

Σε ό,τι αφορά το Eurogroup, ο ίδιος επισήμανε πως έγινε αρκετή δουλειά και ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

 

ZENITH