Skip to main content

Παπαδόπουλος: Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς

Εκνευρισμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει από την αναμέτρηση κόντρα στον Φωκικό (1-0) ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Από το σημερινό παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι τρεις βαθμοί. Και φυσικά το στοιχείο που αναφέρει ότι αν δεν είμαστε σοβαροί με οποιονδήποτε αντίπαλο, που έρχεται και παλεύει τα παιχνίδια, φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα. 
 
Την επιπολαιότητα που δείξαμε μπροστά στην εστία, να βάλουμε δηλαδή, ένα δεύτερο και τρίτο γκολ να τελειώσουμε, θα την πληρώναμε με τη μία και μοναδική φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος στο τέλος του ημιχρόνου. Επειδή από την αρχή της χρονιάς τα παιδιά αυτά δέχονται μπόλικη δημοσιότητα, με αυτά που έχουν καταφέρει στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο προσπαθώ να τα κρατήσω προσγειωμένα. 
 
Αυτή την εβδομάδα πραγματικά δεν μπόρεσα να το κάνω. Γιατί ο καθένας μιλάει για το κύπελλο. Εμείς έχουμε αγώνα και όλοι μιλάνε για το κύπελλο. Προσπαθούμε να μαζέψουμε την ομάδα για να συγκεντρωθεί. Γι’ αυτό και λέω το ρητό κάθε πράγμα στον καιρό. Όταν θα παίξουμε στο κύπελλο θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Όμως για να κρατηθεί η ομάδα στον πρώτο στόχο που έχει, δηλαδή τα πλέι-οφ και το πρωτάθλημα, ζητώ την βοήθεια όλων».
 
Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα, ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος: 
 
«Θα την επηρεάσει ξεκάθαρα. Ακόμη και σήμερα φάνηκε ότι μας επηρέασε και το ρεπό, παρά το γεγονός ότι δείξαμε, κάναμε ευκαιρίες βγάλαμε φάσεις. Ωστόσο και μετά από αυτή την ενδεχόμενη αναβολή θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες συγκεντρωμένους. 
 
Εξάλλου, αυτό θα γίνει για όλες τις ομάδες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή, έχουμε όμως ένα βαθύ ρόστερ και όταν θα ξαναπαίξουμε θα ξαναδείτε ότι θα είμαστε έτοιμοι».
 
Για το αν η αναβολή θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο: 
 
«Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σ’ αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω ότι μια ακόμη αναβολή χωρίς κάτι άλλο, δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Έχει γίνει και στο παρελθόν και δεν λειτούργησε θετικά».
 
Για το πώς μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα τις αλλεπάλληλες επιτυχίες: 
 
«Κάποια στιγμή την δεύτερη αγωνιστική, σας είπα να μην τρελάνετε τους παίκτες. Γι’ αυτό και καμιά φορά τους απαγορεύω να βγουν να μιλήσουν. Εγώ έφτιαξα την Media Day για να μιλάει μόνο ένας. Το έχω ζήσει κι εγώ αυτό και καταστράφηκα από παρόμοιες καταστάσεις. 
 
Αυτά είναι μικρά παιδιά, δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε την δημοσιότητα, ούτε την επιτυχία. Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί θέλω να τους κρατήσω συγκεντρωμένους. Και γι’ αυτό θέλω βοήθεια από όλους και ειδικά από εσάς».

ZENITH