Skip to main content

Παπαδόπουλος: Θα αγωνίζομαι για τις Δυτικές Συνοικίες

Θα αγωνίζομαι για να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια πόλη και για να παίρνουν οι Δυτικές Συνοικίες αυτά που δικαιούνται δηλώνει σε άρθρο του ο Διαμαντής Παπαδόπουλος.

του Διαμαντή Παπαδόπουλου υποψήφιου βουλευτή Α’ θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

Η χώρα μας βιώνει τον επίλογο της πολιτικής ιστορίας της Μεταπολίτευσης. Την αρχή μιας νέας πολιτικής εποχής. Ένα νέο πολιτικό περιβάλλον γεννιέται. Μια πολιτική αναδιάταξη που θα συγκροτείται  από μία νέα κεντροαριστερά και μία νέα κεντροδεξιά εδώ και στην Ευρώπη.

Σε αυτό το πολιτικό τοπίο δηλώνω παρών με την υποψηφιότητά μου στις βουλευτικές εκλογές δηλώνοντας παράλληλα ότι:
1.Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα με τις κοινωνίες των ανθρώπων, των πολλών, των τοπικών κοινωνιών του μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος
2.Είμαι υπέρ της ενδογενούς ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης που θα δημιουργεί πλούτο προς όφελος των πολλών και θα σέβεται παράλληλα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Θα αγωνίζομαι  για την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια της χώρας μου, για να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια πόλη με ηγετικά χαρακτηριστικά στην εθνική και βαλκανική ενδοχώρα και για να παίρνουν οι Δυτικές Συνοικίες αυτά που δικαιούνται από τα κέντρα λήψης  των σχεδιασμών, των αποφάσεων και των χρηματοδοτήσεων.

 

ZENITH