Skip to main content

Παπαδόπουλος: Θέλουμε το καλύτερο αβαντάζ στα πλέι οφ

Για την κακή κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στον Εύοσμο και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Football League μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο μίλησε για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Football League και το ενδεχόεμνο αβαντάζ εννέα βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το ήθος που επέδειξαν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν τόσο κακή η κατάστασή του, που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο.Παρ’ όλα αυτά, από το παιχνίδι κρατάω τη δύναμη που δείξαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε για να γυρίσουμε το σκορ και φυσικά την παρουσία του κόσμου. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:

«Για εμάς πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να κερδίσουμε, τόσο για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας όσο και για να μπούμε με την καλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι-οφ».

Για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και το +9 που κυνηγά ο Ηρακλής:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε το καλύτερο αβαντάζ για τα πλέι-οφ και είναι σημαντικό ότι η διαφορά αυτή, θα κριθεί από τα δικά μας πόδια».

ZENITH