Skip to main content

Παπαγεωργόπουλος για υποψηφιότητα Γκιουλέκα

Άξιο για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τον Κώστα Γκιουλέκα ο απερχόμενος δήμαρχος, Β.Παπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν πετυχημένο δημοσιογράφο και βουλευτή.
Άξιο για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τον Κώστα Γκιουλέκα ο απερχόμενος δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν πετυχημένο δημοσιογράφο και βουλευτή, ο οποίος «θα συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της σημερινής διοίκησης και θα πάει ένα βήμα μπροστά το δήμο».

Παράλληλα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Παπαγεωργόπουλος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για δέσμευση χρημάτων του δήμου. «Η κυβέρνηση με μία απόφαση πρωτοφανή στην οικογένεια της ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης, τελείως παράνομη και σαφώς εκδικητική, δεσμεύει ταχρήματα του δήμου Θεσσαλονίκης στις τράπεζες, για να τον στραγγαλίσειοικονομικά», τόνισε χαρακτηριστικά, καλώντας για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό, ΓιώργοΠαπανδρέου, να παρέμβει και να καταργήσει τα μέτρα.

«Έχουν δεσμευτεί τα χρήματα της μισθοδοσίας των 300 εργαζομένων στιςδημοτικές επιχειρήσεις και στο δημοτικό βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός»,του γάλακτος που δίνεται σε χιλιάδες εργαζομένους, των ασφαλιστικώνταμείων των 4.500 εργαζομένων, του πετρελαίου που κινεί τααπορριμματοφόρα, του φαγητού των 1.500 παιδιών των παιδικών σταθμών καιάλλων δραστηριοτήτων», επεσήμανε.

ZENITH