Skip to main content

Παπαγεωργόπουλος: «Τεράστιες οι υποχρεώσεις του κ. Σαμαρά»

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει ρότα και συνεχίζει μια δυναμική παρουσία υπό την ηγεσία του λαοπρόβλητου Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος.
Την πλήρη ικανοποίησή του για «το μέγα γεγονός» της εντυπωσιακής προσέλευσης των πολιτών στην εσωκομματική κάλπη της ΝΔ εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλοςκατά τη διάρκεια της σημερινής, καθιερωμένης συνάντησής του με τουςδημοσιογράφους. Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα τηςεκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «Το πείραμα στην προσφυγή της λαϊκής ετυμηγορίας πέτυχε, αφού η προσέλευση των 800.000 περίπου ψηφοφόρων αποτελεί αποθέωση της Δημοκρατίας και βαρύνει με ιδιαίτερες υποχρεώσεις τον κ. Αντ. Σαμαρά».

«Ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει τεράστιες υποχρεώσεις όχι μόνο απέναντι στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά απέναντι και στον Ελληνικό λαό, αφού ο θεσμικός ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει ρότα και συνεχίζει μια δυναμική παρουσία υπό την ηγεσία του λαοπρόβλητου Αντώνη Σαμαρά, ενός νέου και έμπειρου πολιτικού, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί το 1991-1992, όταν υπήρξε υπουργός Εξωτερικών και εγώ υφυπουργός Αθλητισμού», πρόσθεσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Τέλος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για το υψηλό ποσοστό των ψήφων που έλαβε και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.  

ZENITH