Skip to main content

Παπαγεωργόπουλος: «Θα ξεπεράσουμε την κρίση»

Την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και τις παραδοσιακές αγορές Βλάλη, Καπάνι και Μοδιάνο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Αισιόδοξος για την κίνηση στην αγορά κατά τη διάρκεια των εορτών εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την καθιερωμένη επίσκεψή του στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και τις παραδοσιακές αγορές Βλάλη, Καπάνι και Μοδιάνο.

«Υπάρχει κόσμος πολύς, τιμές λογικές και επάρκεια προϊόντων», είπε οδήμαρχος και με αφορμή την οικονομική κρίση κάλεσε τους καταναλωτές νακάνουν υπομονή μέχρι να περάσει. «Θα ξεπεράσουμε την κρίση», είπεχαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος και αναφέρθηκε παράλληλα στοκοινωνικό έργο που επιτελεί ο δήμος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτ. Καπετανόπουλο, μέλη της Διοίκησης του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τον πρόεδρο Χρ. Νικολόπουλο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, επισκέφθηκε τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης για τις καθιερωμένες ευχές  με τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές.

ZENITH