Skip to main content

Παπαϊωάννου: Ο Ηρακλής έχει δύο ενδεκάδες

Για το επικείμενο παιγνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων», Λάκης Παπαϊωάννου.

Για την κατάσταση στον Ηρακλή, αλλά και το επικείμενο παιγνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων», Λάκης Παπαϊωάννου, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Γηραιού:

Για τις ομοιότητες της σημερινής ομάδας του Ηρακλή με αυτή του 1980:

«Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Εμείς είχαμε ζήσει ένα μαρτύριο γιατί πήγαμε τελικό, χάσαμε από την Καστοριά και παίζαμε την επόμενη χρονιά στην Β΄ εθνική. Παίζαμε στα ξερά γήπεδα και τις πρώτες αγωνιστικές δεν πηγαίναμε καλά καθώς δεν κάναμε καν προπονήσεις. Δεν θέλω να μειώσω την Φούτμπολ Λιγκ αλλά δεν είναι πρωταθλήματα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Έφυγε η Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ σε άλλα παιχνίδια παίζει και σε άλλα όχι και είναι άνισο. Εύχομαι ο Ηρακλής να ανέβει και να τελειώσει το μαρτύριο του κόσμου. Είμαστε σε καλό δρόμο, είπα πως η ομάδα θα πάει τελικό και το πιστεύω αλλά δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Όλα είναι λυμένα στην ομάδα και υπάρχει σοβαρότητα και δουλειά χωρίς πολλά λόγια. Ο Ηρακλής του χρόνου πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό και όχι απλά να συμμετέχει. Ο σύλλογος είναι ένα τεράστιο σωματείο με πολύ βαριά φανέλα. Ζήσαμε με έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Χατζηπαναγή, έναν παίκτη που χαιρόμασταν να βλέπουμε στην προπόνηση. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα, του χρόνου πιστεύω δεν θα πέφτει ο κόσμος κάτω από 10.000».

Για το παιγνίδι με τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Το πρώτο λόγο το έχει ο Ηρακλής και μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν πιστεύω πως θα με διαψεύσει ο Ηρακλής. Η ομάδα μπορεί φέτος γιατί έχει την διαφορά ασφαλείας αλλά και μια διαφορά πολυτέλειας. Η ομάδα έχει δύο 11αδες και ο προπονητής μπορεί να ξεκουράσει παίκτες. Αν ο Ηρακλής περάσει η ψυχολογία θα πάει στα ύψη».


 

ZENITH