Skip to main content

Παπακωνσταντίνου: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως προχωράμε καλά και όσο προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς δεν υπάρχει κα
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, τονίζοντας πως παρότι τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα, προχωράμε καλά και όσο προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι, αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, «δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας και όλοι θα κριθούμε γι αυτό», ενώ ξεκαθαρίζει πως «δεν έχουμε λόγους να ανησυχούμε, όσο το πρόγραμμα υλοποιείται με τους σημερινούς ρυθμούς και με επιτυχία».

Παράλληλα ο υπουργός βάζει φρένο στην εκλογολογία, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει «ισχυρή εντολή τετραετίας», με την οποία προχωρά και εκτιμά πως «οι κρίσιμες στιγμές, που πέρασε και περνά η οικονομία και η χώρα, αποκάλυψαν την ωριμότητα που έχει σήμερα η ελληνική κοινωνία».

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις ότι αποτελεί τον στόχο του λεγόμενου «αριστερού ΠΑΣΟΚ» υπογραμμίζει ότι δεν διεκδικεί το αλάνθαστο και σημειώνει πως αντιλαμβάνεται τη δυσκολία κάποιων στελεχών του κόμματος να αποδεχθούν την αναγκαιότητα όσων κάνει η κυβέρνηση, πλην όμως, «σήμερα υπάρχουν αποφάσεις της κυβέρνησης, που ήρθαν σε πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα και την οικονομία της, ως η μόνη διέξοδος από την καταστροφή».

ZENITH