Skip to main content

Παπαρήγα: Το ΚΚΕ απέχει από το διάλογο για το Ασφαλιστικό

«Σικέ παιχνίδια» χαρακτήρισε το διάλογο για το Ασφαλιστικό και τόνισε ότι είναι ώρα για συλλαλητήρια και όχι για τηλεοπτικά ντιμπέϊτ που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ,η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

«Σικέ παιχνίδια»χαρακτήρισε το διάλογο για το Ασφαλιστικό η γενική γραμματέαςτου ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι είναι ώρα για συλλαλητήριακαι όχι για τηλεοπτικά ντιμπέϊτ πουπροτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Υποστήριξε μάλιστα ότι «βρισκόμαστε κυριολεκτικά σεαπόσταση αναπνοής από τον καταστροφικότυφώνα σχεδιασμένων μέτρων που εξαπολύειτο ΠΑΣΟΚ, με στόχο να ξεθεμελιώσει καιτις τελευταίες κατακτήσεις που απέμειναντην τελευταία 20ετία στο θεσμό τωνσυλλογικών συμβάσεων, στο συνταξιοδοτικό,στην υγεία και την πρόνοια».

Πρόσθεσεακόμα ότι: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σημειώσατε Χ,δηλαδή ισοπαλία στην αντιδραστικήπολιτική, καθώς ο επόμενος γίνεταιχειρότερος από τον προηγούμενο, ακριβώςγιατί συνεχίζει την ίδια πολιτική καιπροσθέτει νέα βάρη στα προηγούμενα».


Επίσης, τάχθηκε υπέρτης άμεσης μονιμοποίησης των συμβασιούχωνχωρίς όρους και προϋποθέσεις και ζήτησεάμεσες και μαζικές προσλήψεις στιςδημόσιες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας,παιδείας και πολιτικής προστασίας.

Τέλος, απαντώνταςσε ερώτηση σχετικά με πληροφορίες, γιατην αντιπυραυλική ασπίδα που συζητούνοι Ηνωμένες Πολιτείες, η γραμματέας τουΚΚΕ δήλωσε ότι το Αιγαίο έχει πετρέλαιοκαι πρόσθεσε ότι η Τουρκία προσφέρεταινα εξυπηρετήσει δυτικές δυνάμεις σεόλα τα επίπεδα και φυσικά ζητάειανταλλάγματα στο Αιγαίο και την Κύπρο.Το θέμα, είπε η κ. Παπαρήγα, είναι ότιδεν ξέρουμε καν τι λέει η επιστολήΕρντογάν προς τον κ. Παπανδρέου,εκφράζοντας την ανησυχία της ότι δενθα πάνε καλά τα πράγματα στο Αιγαίο καιτην Κύπρο. 

ZENITH