Skip to main content

Παπαστεργίου: Να γίνει ο Βενιζέλος πρόεδρος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης

Τι αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου, σε ανάρτησή του «Λίγες σκέψεις μετά τις εκλογές».

Να γίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόεδρος «πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης» και να εγγυηθεί τη «νέα και ενιαία παράταξη», ζητάει με ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου.

Εν όψει της σημερινής αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από τα κεντρικά όργανα του ΠΑΣΟΚ άρχισαν και οι παρεμβάσεις.

«Το ΠΑΣΟΚ δε χρειάζεται, κατ’ ανάγκη, αλλαγή γενιάς. Χρειάζεται αναδιοργάνωση και να αποκτήσει, επιτέλους, λειτουργίες πραγματικού κόμματος. Υπάρχουν νέοι, αραχνιασμένων αντιλήψεων και γέροι πρωτοπόροι», σημειώνει ο κ. Παπαστεργίου.

Ζητάει «ειλικρινή συζήτηση, αλληλεγγύη και συλλογική δράση» και τονίζει πως είναι ευθύνη όλων στο ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως του προέδρου, να γίνουν αυτά πράξη.

Στο κείμενό του με τίτλο «Λίγες σκέψεις μετά τις εκλογές…», ο κ. Παπαστεργίου αφήνει και αιχμές: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έδωσαν τη μάχη των εκλογών, από οποιαδήποτε θέση και ένα ηχηρό ράπισμα, σε όσους υπονόμευσαν, λόγω μιας κοντόθωρης προσωπικής στρατηγικής, επίσης από οποιαδήποτε θέση».

Κάνει λόγο επίσης για… κάποιους «που πολέμησαν "βρώμικα", ιδιαίτερα κάτι καθεστωτικούς διαφόρων εκδοχών», θυμίζοντας τη φράση του Κολοκοτρώνη, «καλοχαιρέτα τους πεζούς, όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετάν κι αυτοί, όταν θα ξεπεζέψεις. Έσεται ήμαρ...».

«Από σήμερα συνεχίζουμε... στη δουλειά, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στις δραστηριότητες, ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και στην Δημοκρατική Παράταξη...πιο νηφάλιοι και πιο πεισματωμένοι, με ενότητα στη βάση και με μέτωπα, όπου χρειάζεται», καταλήγει.

ZENITH