Skip to main content

Παράδοση πιστοποιητικού ISO 9001 στον νομάρχη Θεσσαλονίκης

Με το Πιστοποιητικό Συστήματος Ποιότητας ISO 9001 βραβεύτηκε σήμερα η νομαρχία Θεσσαλονίκης από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων. Το πιστοποιητικό αποτελεί την επιβεβαίωση ότι οι Υπηρ
Με το Πιστοποιητικό Συστήματος Ποιότητας  ISO 9001 βραβεύτηκε σήμερα η νομαρχία Θεσσαλονίκης από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων. Το πιστοποιητικό αποτελεί την επιβεβαίωση ότι οι Υπηρεσίες της ΝΑΘ τηρούν αξιόπιστη διαδικασία, σύμφωνα με τα στάνταρτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η νομαρχία Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει ότι η αποστολή της είναι ηπροσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες να καλύπτουν πλήρως τιςαπαιτήσεις των πολιτών, να συμμορφώνονται με τις σχετικές κανονιστικέςαπαιτήσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει ηΠολιτεία», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης έχει υιοθετήσει το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο 9001:2008, το οποίο περιληπτικά αποτυπώνεται στην Πολιτική Ποιότητας που εφαρμόζει η ΝΑθ και το οποίο δεσμεύεται να εφαρμόζει κατά τη διαχείριση των συγχρηματοδοτούμενων έργων που αναλαμβάνει.

Όπως επεσήμανε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, «η απονομή στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης του πιστοποιητικού συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008 αποδεικνύει ότι διαθέτει έναν ικανό μηχανισμό, αλλά και διαδικασίες ποιοτικής διαχείρισης έργων συγχρηματοδοτούμενων από Κοινοτικούς πόρους».

ZENITH