Skip to main content

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΟΛΘ, Ι. Φραντζής

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου και μη εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) υπέβαλε σήμερα, Τετάρτη, ο Ιάκωβος Φραντζής.
Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου και μη εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) υπέβαλε σήμερα, Τετάρτη, ο Ιάκωβος Φραντζής, ώστε αυτή να παραχωρηθεί -εφόσον χρειαστεί- στον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στέλιο Αγγελούδη.

Όπως δήλωσε ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος, δρ Γιάννης Τσάρας, η παραίτηση του κ. Φραντζή κατατέθηκε, προκειμένου ο κ. Αγγελούδης να μπορεί να οριστεί προσωρινά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης, εφόσον ληφθεί σχετική απόφαση από την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ο κ. Αγγελούδης οριστεί προσωρινά ως μέλος, η οριστική συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου πρόκειται να αποφασιστεί στις 28 Μαΐου, κατά την προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση του ΟΛΘ. Πάντως, ήδη έχει ξεκινήσει η ενημέρωση του κ. Αγγελούδη για τα θέματα του λιμανιού, ώστε όταν αναλάβει το πόστο του να είναι πλήρως κατατοπισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το οικονομικό ημερολόγιο της ΟΛΘ, αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση αναλυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας.

ZENITH