Skip to main content

Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον Άρη ο Κάλας

Με ζωηρό ενδιαφέρον παρακολουθεί από τις ΗΠΑ τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα και φυσικά στον Άρη, ο Αλεξ Κάλας.

Με ζωηρό ενδιαφέρον παρακολουθεί από τις ΗΠΑ τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα και φυσικά στον Αρη, ο Αλεξ Κάλας. Ο ομογενής επιχειρηματίας, έχει καθημερινές συνομιλίες με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και με τον Γιώργο Γιακουμίδη, μεταφέροντάς τους συνεχώς την απόλυτη στήριξή του στην ομάδα, όπως και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες.
 
Όπως μεταδίδει το Novasports.gr, ο κ. Κάλας, θεωρεί πως παρά το σημερινό -4 από τον Πανσερραϊκό, η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί και ο Αρης να πανηγυρίσει στο τέλος, αυτός, την άνοδο! Παράλληλα, έχοντας ριζωμένη αυτή την πεποίθηση, ασχολείται με το θέμα της εκκαθάρισης, ζήτημα επίσης πολύ σημαντικό, το οποίο «τρέχει» ταυτόχρονα με το αγωνιστικό.
 
Πέραν αυτών των δύο θεμάτων (άνοδος, εκκαθάριση), ο Κάλας έχει στο μυαλό μια σειρά άλλων δράσεων που αφορούν τον Αρη και που εφόσον υλοποιηθούν θ΄ αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το επεξεργάζεται καθημερινά, όμως για την υλοποίησή του, απαιτείται η συμμετοχή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ετσι, μέχρι να επιτευχθεί η άνοδος, ολ΄ αυτά τα σχέδια, προς το παρών, παραμένουν στο συρτάρι.

ZENITH