Skip to main content

Παράταση της ρύθμισης εξπρές έως τέλη Απριλίου ζητά ο ΕΣΘ

Την παράταση της ρύθμισης εξπρές η οποία αφορά στην καταβολή χρεών προς το δημόσιο χωρίς επιβαρύνσεις, ζήτησε με σχετική επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, από τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Ε

Την παράταση της ρύθμισης εξπρές η οποία αφορά στην καταβολή χρεών προς το δημόσιο χωρίς επιβαρύνσεις, ζήτησε με σχετική επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, από τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαϊδου, η οποία κοινοποιήθηκε και στους Αναπληρωτές Υπουργούς Οικονομικών κ.κ. Δημήτρη Μάρδα και Νάντια Βαλαβάνη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει λόγο για «μέτρο ανακούφισης για χιλιάδες ληξιπρόθεσμους οφειλέτες πολίτες και επιχειρηματίες». «Το χρονικό διάστημα που έχει δοθεί όμως για την ανωτέρω ρύθμιση είναι πολύ μικρό, αν λάβουμε υπ΄όψιν και την σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οφειλέτες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, μεταφέρει αίτημα μελών του, οι οποίοι «αδυνατούν να προλάβουν να ενταχθούν στην συγκεκριμένη ρύθμιση, και ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την παράτασή της τουλάχιστον έως το τέλος του Απριλίου 2015».

ZENITH