Skip to main content

Παρελθόν ο Μπέζας, στη θέση του ο Παπαδόπουλος στον Ηρακλή

Κι επίσημα παρελθόν αποτελεί από την ΠΑΕ Ηρακλής ο Γιώργος Μπέζας. Τη θέση του γενικού διευθυντή ανέλαβε ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπέζα. Τη θέση του γενικού διευθυντή των «κυανόλευκων» ανέλαβε ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα 24 Απριλίου, η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Γιώργου Μπέζα για προσωπικούς λόγους και θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και την συνεισφορά του στην πορεία του Ηρακλή.

Επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή, ένας άνθρωπος με σταθερότητα και ικανότητα καθοδήγησης.

«Ο Θόδωρος είχε μπλε αίμα από τότε που γεννήθηκε», δήλωσε σχετικά ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε ότι: «Εδώ στον Ηρακλή, εκτιμούμε την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά και πιστεύουμε ότι κάθε μέρα πρέπει να γινόμαστε και καλύτεροι. Πιστεύω ότι ο Θόδωρος θα συνεισφέρει πάρα πολύ, σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους στην οικογένεια του Ηρακλή, για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί όπου πραγματικά ανήκει»”.

ZENITH