Skip to main content

Παρέμβαση Αβραμόπουλου: Να συγκληθεί άμεσα η «Πρωτοβουλία»

Χαμός στην παράταξη Μπουτάρη που διοικεί το δήμο Θεσσαλονίκης μετά και την υπόθεση Καπόν. Ανάρτηση – γρίφος κι από τον Κ. Ζέρβα.

του Τάσου Τασιούλα

Παρέμβαση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Αβραμόπουλου, είχαμε πριν από λίγο μέσω facebook για το θέμα του Χασδάι Καπόν που συγκλονίζει τόσο τη διοίκηση του δήμου, όσο και τη δημοτική παράταξη της «Πρωτοβουλίας».

Ο κ. Αβραμόπουλος ζητεί άμεση σύγκληση της δημοτικής ομάδας για να συζητηθούν, όπως λέει, ελεύθερα και ανοιχτά τα θέματα.

«Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Δήμο Θεσσαλονίκης και την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αν και για πολλούς αναμενόμενες, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και μας προβληματίζουν.

Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και εστιάζοντας στην παραγωγή έργου, ώστε να ικανοποιήσουμε την πρόσφατη και ισχυρή ψήφο των συμπολιτών μας.

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την ιστορική πορεία και τη φυσιογνωμία της παράταξης. Η πορεία μας στηρίζοντας πάντα στην αλήθεια και στη διαφάνεια των λόγων και των πράξεων.

Η Δημοτική Ομάδα πρέπει να συγκληθεί άμεσα και τα θέματα να συζητηθούν ελεύθερα και ανοιχτά», επισημαίνει ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επιχειρεί γι’ ακόμη μια φορά σε μια πολύ κρίσιμη πλέον φάση της διοικούσας το δήμο Θεσσαλονίκης παράταξης να παίξει ενωτικό ρόλο, καθώς φαίνεται η «Πρωτοβουλία» να πνέει τα λοίσθια και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι βάζουν στο κάδρο της προβληματικής αυτής κατάστασης και τον ίδιο το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Και ο Ζέρβας

Μέσω facebook έκανε όμως παρέμβαση - γρίφο και ο παραιτηθείς – αποπεμφθείς από τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη, πρώην αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας με αφορμή το θάνατο του Leonard Nimoy (του θρυλικού Mr. Spock του Star Treck) γράφει: «"Εφυγε" και ο Leonard Nimoy και δυστυχώς πλέον δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα!».

ZENITH