Skip to main content

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Με τη συμμετοχή των 20 υποψηφίων βουλευτών της Θεσσαλονίκης, του ευρωβουλευτή, Δ. Παπαδημούλη, στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε, προεκλογική εξόρμηση-παρέμβαση στο κέντρο της πόλης.

Με τη συμμετοχή των 20 υποψηφίων βουλευτών στην Α΄ Θεσσαλονίκης, του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη, στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, προεκλογική εξόρμηση-παρέμβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, μοιράστηκε προεκλογικό υλικό και δόθηκε η ευκαιρία στους υποψήφιους και τα μέλη του κόμματος να επικοινωνήσουν με τους πολίτες και να τους ενημερώσουν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και για το πρόγραμμα της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε θερμή και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «γέμισε με αισιοδοξία και πίστη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πως η αυτοδυναμία είναι ένας εφικτός στόχος».

Επίσης οι Θεσσαλονικείς ενημερώθηκαν για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο Παλέ Ντε Σπόρ, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

ZENITH