Skip to main content

Παρέμβαση του νομάρχη Κοζάνης για τα προβλήματα των ΕΛΤΑ

Παρέμβαση για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζει η διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στο νομό Κοζάνης, αλλά και για την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στην έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών
Επιστολή για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζει η διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στο νομό Κοζάνης, αλλά και για την αδυναμία τους  να ανταποκριθούν στην έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, απέστειλε ο νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, στον πρόεδρο του ΔΣ των ΕΛΤΑ Παναγιώτη Βουρνά και στο Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιο Κωστή.
 
«Η υπάρχουσα δύναμη διανομής των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στο νομό Κοζάνης είναι εμφανώς μικρή και αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των υπηρεσιών που υποχρεούνται να προσφέρουν στους πολίτες», αναφέρεται στην επιστολή και τονίζεται ότι η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Κοζάνης γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων των πολιτών, γεγονός που επηρεάζει και δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στην τοπική οικονομία, στην τοπική κοινωνία και στη συνοχή της.

«Η αποτελεσματική λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και των εποπτευόμενων αυτού οργανισμών και φορέων αναμφίβολα απαιτεί ουσιαστικές παρεμβάσεις όπως επίσης δραστικές και μόνιμες λύσεις. Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκρισή σας στο πρόβλημα που σας θέτω», καταλήγει ο κ. Δακής.

ZENITH