Skip to main content

Παρέμβαση Τσίπρα για τον «καρκίνο» του ποδοσφαίρου ζητεί ο Σαββίδης

Συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων του πρωταθλήματος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιαι να τελειώνουμε μ΄αυτό τον «καρκίνο» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την αντιμετώπιση του «καρκίνου του ελληνικού πρωταθλήματος» και τη δέσμευση για ένα ποδόσφαιρο «καθαρό κι έντιμο», ζητεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενημερώθηκε από τον Ιάκωβο Αγγελίδη για τα όσα, τουλάχιστον κωμικοτραγικά, διαδραματίστηκαν στην εχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, αποστέλοντας μήνυμα μέσω του προέδρου της ΠΑΕ προς την Πολιτεία να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δείξει «πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στη διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία».

Ειδικότερα, ξεκαθαρίζοντας πως «πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτό τον "καρκίνο" που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως «εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία».

«Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του», κατέληξε ο ομογενής επιχειρηματίας.

 

ZENITH