Skip to main content

Παρθενική πτήση Αθήνα- Κοζάνη -Καστοριά για τη «Sky Express»

Την παρθενική της πτήση στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά πραγματοποίησε σήμερα η κρητική αεροπορική εταιρία «Sky Express».
Την παρθενική της πτήση στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά πραγματοποίησε σήμερα η κρητική αεροπορική εταιρία «Sky Express». Μάλιστα, η εταιρία που πλειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό θα καλύπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο έως τις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι το 2014.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα δρομολογηθούν στη συγκεκριμένη γραμμή, είναι τύπου «Τζετ Στρινγκ 41» και διαθέτουν 29 θέσεις. Η πρώτη πτήση στην άγονη αυτή γραμμή έφτασε στο αεροδρόμιο «Φίλιππος» στις 12:50 το μεσημέρι και αναμενόταν στις 13:50, στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης», στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς.

Συνολικά, την εβδομάδα θα εκτελούνται έξι πτήσεις, με τις τέσσερις να αφορούν στη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά κατά τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με αναχώρηση από την πρωτεύουσα στις 12 το μεσημέρι και δύο απευθείας Αθήνα-Καστοριά, Τετάρτη και Σάββατο, με αναχώρηση αντίστοιχα στις 4:30 το απόγευμα και στις 9:30 το πρωί.

Το κόστος του εισιτηρίου για την πτήση Αθήνα - Κοζάνη ανέρχεται σε 84,18 ευρώ, Κοζάνη - Αθήνα 66 ευρώ, Αθήνα- Καστοριά 95,18 ευρώ και Καστοριά - Αθήνα 77 ευρώ, ενώ για την πτήση Καστοριά - Κοζάνη είναι 38,50 ευρώ.

ZENITH