Skip to main content

Περιοδεία Σαμαρά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα περιοδεύσει μεταξύ άλλων στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για την προεκλογική εκδήλωση του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί στις 10.15 το πρωί τον παναγιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο και στις 11.15 θα βρίσκεται στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Θα κάνει μια στάση στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας για καφέ και θα συνομιλήσει με πολίτες, ενώ στις 12.05 προγραμματίστηκε να επισκεφθεί τον Β’ Γεωργικό Συνεταιρισμό Χαλάστρας, περιοχή στην οποία παράγεται το 85% του ρυζιού της χώρας. Ο συγκεκριμένος συνεταιρισμός διαθέτει και ένα υπερσύγχρονο σιλό, ενώ θεωρείται ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος ρυζιού των Βαλκανίων, που έγινε με ευρωπαϊκά κονδύλια.

Στις 12.25 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δέλτα στη Σίνδο, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Μίμη Φωτόπουλο, ενώ στις 12.45 θα μεταβεί στην ιδιωτική κτηνοτροφική μονάδα του Χρήστου Τσομπάνου, όπου θα ξεναγηθεί.

Ακολούθως θα κάνει δηλώσεις για την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Σαμαράς θα καταλύσει στο Μακεδονία Παλλάς και αναμένεται να συναντηθεί με υποψηφίους της ΝΔ, ενώ θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στις 18.00.

ZENITH