Skip to main content

Πεταλωτής: Η ΝΔ δεν έχει γυρίσει σελίδα

Βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Γ. Πεταλωτής με αφορμή δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, για την οικονομία και τη ΔΕΗ, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να δεί
Βολές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία αλλά και στο ζήτημα της ΔΕΗ, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα, καθημερινά μας πείθει για το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το κόμμα που κατέστησε την Ελλάδα την πιο αναξιόπιστη χώρα της Ευρώπης, που ταύτισε το κράτος με την κομματική πελατεία, τη ρεμούλα και τη διαφθορά, μας χαρακτηρίζει “κυβέρνηση του μνημονίου”. Όταν όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν σήμερα διεθνώς, ότι με την τεράστια προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης και κυρίως των πολιτών, αποφύγαμε τη χρεοκοπία και προχωράμε στην ανάταξη της οικονομίας μας, το λιγότερο που θα είχε να κάνει η Ν.Δ. είναι να μην προκαλεί».

Όσο αφορά τη ΔΕΗ, ο κ. Πεταλωτής υπογραμμίζει: «επειδή (η ΝΔ) προφανώς αδυνατεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, εμείς παίρνουμε σήμερα τις μεγάλες αποφάσεις, με διάλογο και αποφασιστικότητα, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, με παράλληλη προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, μέσα από μια σύγχρονη και ισχυρή ΔΕΗ. Κάτι που είχε υποσχεθεί και φυσικά ουδέποτε έπραξε, όπως εξάλλου σε όλους τους άλλους τομείς, η προηγούμενη κυβέρνηση».

ZENITH