Skip to main content

Πεταλωτής: «Μικρόψυχη η ΝΔ»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταστροφικό για τον τόπο.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταστροφικό για τον τόπο. «Η ΝΔ εκτός από καταστροφική για τον τόπο, αποδεικνύεται και μικρόψυχη. Προσδοκά μάταια σε αποτυχία της οικονομικής μας ανάταξης επενδύοντας και πάλι στην προσφιλή της κατάσταση: Στο χάος. Όπως όταν ήταν κυβέρνηση», τόνισε, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλου, για την οικονομία.

Ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ακόμη ότι «δυστυχώς γι΄ αυτήν κι ευτυχώς για τη χώρα, οι πολίτες μαζί με την κυβέρνησή μας, αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και επενδύουν στο μέλλον».

Νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για το ταμειακό έλλειμμα, επεσήμανε: «Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αναχώρηση από την Αθήνα της τρόικας, τα καινούρια στοιχεία της Τραπέζης Ελλάδος δείχνουν βουτιά στα έσοδα και κατεδαφίζουν έτσι, τους εύκολους πανηγυρισμούς του ΠΑΣΟΚ».

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, «όλοι βλέπουν, πλέον, εκτός από την κυβέρνηση, ότι η οικονομία έχει στεγνώσει και δεν μπορεί να προσφέρει άλλους πόρους για την εξυπηρέτηση του ελλείμματος, αν δεν ληφθούν, αμέσως, σοβαρά μέτρα για την ανάπτυξη».

ZENITH