Skip to main content

Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

Οι γιατροί βεβαίωσαν έπειτα από αλλεπάλληλα συμβούλια ότι η 17χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων της.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ρώμης, μετά την πτώση της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου, όπου διέμενε κατά την εξαήμερη σχολική εκδρομή.

Η άτυχη μαθήτρια της τρίτης Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, μετά από πολυήμερη νοσηλεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 17χρονη κοπέλα χειρουργήθηκε στο κεφάλι και, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, αντιμετωπίστηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.

Η 17χρονη μαθήτρια είχε πέσει, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, στη Ρώμη, στις 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γιατροί βεβαίωσαν έπειτα από αλλεπάλληλα συμβούλια ότι η 17χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων της.

Οι γονείς της άτυχης μαθήτριας πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύντομα, ενώ η σορός της θα μεταφερθεί στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα.

ZENITH