Skip to main content

Πηγαίνουν για... γάμο Αγγελίδης - Κρόιφ

Από κοντά, λόγω ενός... γάμου στο Ισραήλ, θα προσπαθήσει ο Ιάκωβος Αγγελίδης ν' αποσπάσει την τελική θετική απάντηση του Ζόρντι Κρόιφ ν' αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/3) στο Ισραήλ για να δώσει το παρών στον γάμο ενός παλιού του συνεργάτη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Τόμι Γιουνάι (και αυτός δεν εργάζεται πλέον στην ισραηλινή ομάδα). Σε αυτόν είναι προσκεκλημένος και ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι, Ζόρντι Κρόιφ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το τετ α τετ των δύο ανδρών πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, οι επαφές Αγγελίδη-Κρόιφ είναι προχωρημένες και στη συνάντηση που θα έχουν στο Ισραήλ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να αποσπάσει την τελική θετική απάντηση του Ολλανδού και συγχρόνως να συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αυτό το κομμάτι σε ό,τι έχει να κάνει με ορισμένα ονόματα που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Πέρα από όλα αυτά, όμως, είναι δεδομένο ότι το ταξίδι του Αγγελίδη στο Ισραήλ, αν και πραγματοποιήθηκε για προσωπικούς λόγους, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Αν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διαπιστώσει ότι ο Κρόιφ δεν θα συνεχίσει στη Μακάμπι, τότε ο Ολλανδός γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα κληθεί άμεσα να επιλέξει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.
 

ZENITH