Skip to main content

Πήρε εισιτήρια για τα Γιαννιτσά ο Άρης

Εισιτήρια για το εκτός έδρας παιγνίδι με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά, παρέλαβε και διαθέτει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Εισιτήρια για το εκτός έδρας παιγνίδι με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά, παρέλαβε και διαθέτει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι παρέλαβε και διαθέτει εισιτήρια για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Τα εισιτήρια, που τιμώνται 5 ευρώ, θα διατίθενται αύριο, Πέμπτη και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 17:00, από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Να σημειωθεί ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα (15/03) από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών».
 
Παράλληλα, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής (1ος όμιλος). Την αναμέτρηση του Αρη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, ορίστηκε να σφυρίξει ο Πασχάλης Μπαϊραμίδης από την Ένωση Κοζάνης. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Ιωαννίδης (Κοζάνης) και Χρήστος Παπαδόπουλος (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Απόστολος Αποστολίδης (Κιλκίς).

ZENITH