Skip to main content

Πολεοδομική μελέτη για το στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»

Τη Β΄ φάση της πολεοδομικής μελέτης των 162 στρεμ. του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», που έχουν παραχωρηθεί στο δήμο Αμπελοκήπων, παρουσίασε ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου στον πρόεδρο του ΟΡ
Τη Β΄ φάση της πολεοδομικής μελέτης των 162 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου "Μέγας Αλέξανδρος", που έχουν ήδη παραχωρηθεί στο δήμο Αμπελοκήπων, παρουσίασε ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης (ΟΡΘ) καθηγητή του ΑΠΘ κ. Σταθακόπουλο σήμερα το πρωί.

Η μελέτη αυτή εκπονείται από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για το πρώην στρατόπεδο "Μέγας Αλέξανδρος", το οποίο βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Αμπελοκήπων, προκειμένου η Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΘ να εκφράσει την σύμφωνη γνώμη της, ώστε η μελέτη να προχωρήσει για έγκριση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΡΘ μετέφερε στον δήμαρχο την πλούσια εμπειρία του ως πολεοδόμος που είναι κι ενημερώθηκε για την πολεοδομική μελέτη, την οποία θα φέρει στην ΕΕ του ΟΡΘ προς έκφραση θετικής γνωμοδότησης.

ZENITH