Skip to main content

Ποτάμι: Το Σάββατο η επίσημη παρουσίαση του εκλογικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη

Το κεντρικό εκλογικό κέντρο του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη, (πεζόδρομος Καμάρας) και Τσιμισκή και άνοιξε σήμερα τις πύλες του.

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη εκδήλωση στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί από σήμερα και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη, (πεζόδρομος Καμάρας) και Τσιμισκή.

Η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί παρουσία των υποψηφίων βουλευτών της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης και των μελών της εκλογικής επιτροπής του κόμματος. Οι εθελοντές θα ενημερώνουν τους πολίτες, θα απαντούν στις ερωτήσεις τους και θα μοιράζουν έντυπο προεκλογικό υλικό των υποψηφίων βουλευτών.

«Έναν εναλλακτικό και παράλληλα οικονομικό τρόπο βρήκε το Ποτάμι Θεσσαλονίκης για να έρθει σε επαφή και να συνομιλήσει με τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις θέσεις του. Αποφεύγοντας τα στημένα εκλογικά κέντρα η εκλογική επιτροπή Θεσσαλονίκης εγκατέστησε το στρατηγείο της σε ένα …σαλέ μέσα στο κέντρο της πόλης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ZENITH