Skip to main content

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Λίγες ώρες ξεκούρασης με τις οικογένειές τους θα περάσουνι τις ημέρες του Πάσχα η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Λίγες ώρες ξεκούρασης με τις οικογένειές τους θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στην γενέτειρά του, την Καλαμάτα, όπου σήμερα θα παραστεί στην ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου. Το Μ. Σάββατο θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πιθανότατα να παραμείνει στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο, να αποκλείεται και μια μικρή εξόρμηση στην Αίγινα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται τη Μεγάλη Παρασκευή στην Πύλο και το Μεγάλο Σάββατο θα κάνει Ανάσταση στο Ναύπλιο.
 
Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα μείνει στην Αθήνα και θα περάσει την Κυριακή με την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα υποδεχτεί το Μεγάλο Σάββατο το Άγιο Φως, το οποίο θα έρθει από τα Ιεροσόλυμα με τιμές αρχηγού κράτους. Την Κυριακή θα βρίσκεται στο Πάρκο Στρατού στην περιοχή Γουδί.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ πιθανότατα να μεταβεί στην Λειβαδιά, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

ZENITH