Skip to main content

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης

Σχεδόν στο σύνολό τους οι βουλευτές Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων θα περάσουν το Πάσχα οικογενειακά.

του Τάσου Τασιούλα

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι οι περισσότεροι βουλευτές του νομού τις ημέρες του Πάσχα, για να τις περάσουν οικογενειακώς. Οι περισσότεροι έχουν ελάχιστες μέρες για να περάσουν με τους οικείους τους, καθώς η Βουλή θα κλείσει τη Μ. Τετάρτη ή Μ. Πέμπτη και θα ανοίξει ξανά την Τρίτη του Πάσχα.

Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Αμανατίδης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα γιορτάσει το Πάσχα στον Εύοσμο, ενώ ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης σκοπεύει να το περάσει με τους απολυμένους της Coca Cola ή τέλος πάντων, όπως είπε στη Voria.gr «θα πάει όπου υπάρχουν… πονεμένοι και είναι πάρα πολλοί. Με ποιον άλλο να ανταλλάξω φιλιά αγάπης;»…

Ο Αλέκος Τριανταφυλλίδης θα βρίσκεται επίσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος θα περάσει τις γιορτές στο Τριάδι της Θέρμης. Η Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου θα είναι στο σπίτι της στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης με την οικογένειά της, όπως συνηθίζει να κάνει όλες τις γιορτές, επιζητώντας λίγη ξεκούραση...

Από τη ΝΔ, ο Κώστας Γκιουλέκας επισήμανε στη Voria.gr ότι «κάθε μεγάλη γιορτή, όπως και το Πάσχα, φροντίζω να τη γιορτάζω με τους συμπολίτες μας στη Θεσσαλονίκη. Προτιμώ να βρίσκομαι κοντά τους. Και φέτος θα κάνω το ίδιο».

Ο Σταύρος Καλαφάτης κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, όμως υπάρχει μια πιθανότητα να πάει στο Λονδίνο για να είναι μαζί με την κόρη του που σπουδάζει εκεί και έχει καιρό να τη δει. Στη Θεσσαλονίκη θα περάσει το Πάσχα και η Έλενα Ράπτη, όπως είπε στη Voria.gr.

Ο Θεόδωρος Καράογλου το Μεγάλο Σάββατο θα πάει στο πατρικό της συζύγου στην Αμαύρα Φθιώτιδας, ένα χωριό 80 κατοίκων λίγο πάνω από τις Θερμοπύλες. «Από το 1986 κάθε χρόνο το Πάσχα το περνάμε εκεί», είπε στη Voria.gr.

Ο Σάββας Αναστασιάδης δεν αποχωρίζεται την Αυγή στην ύπαιθρο του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς το Πάσχα θέλει να το περνάει παραδοσιακά, όπως τόνισε...

Η Χριστίνα Ταχιάου του «Ποταμιού» προφανώς και θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Περιττή η ερώτηση στη φανατική της Θεσσαλονίκης, αφού δεν εγκαταλείπει την πόλη ούτε τα καλοκαίρια…

Από το «Ποτάμι» επίσης η Κατερίνα Μάρκου προγραμματίζει οικογενειακές στιγμές στον Λαγκαδά.

Από το ΚΚΕ ο Θανάσης Βάρδαλης επίσης δήλωσε ότι θα περάσει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Κώστας Ζουράρης σκοπεύει να περάσει το Πάσχα στο Βραχάσι.

Πολλοί άλλοι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη τι θα κάνουν έστω για το διήμερο Μεγάλου Σαββάτου και Κυριακής του Πάσχα. Οι περισσότεροι δε σκέφτονται ταξίδια, αλλά παραμονή στη Θεσσαλονίκη με τις οικογένειες.

Από εκείνους που μάθαμε με βεβαιότητα τι θα κάνουν είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος φέτος θα βρίσκεται στη Ρόδο, όπως και πέρσι από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα.

ZENITH