Skip to main content

Πούγγουρας: Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Βίτορ (video)

Για την πρώτη συμμετοχή του στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.
Στην κάμερα του «PAOKTV» μίλησε ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Πούγγουρας, για την πρώτη συμμετοχή του στην αντρική ομάδα και την αναμέτρηση με τη Βέροια. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
"Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια επιβράβευση για μένα. Η άνοδος μου στην πρώτη ομάδα μου ανέβασε πολύ την ψυχολογία και με βοήθησε να δουλεύω περισσότερο. Το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή από τότε που πρωτοάρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. 
 
Μου έδωσε ώθηση. Ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου μετά το παιχνίδι με την Βέροια ήταν ο πατέρας μου, μου είπε τα καλύτερα. Μαζί είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια, από παλιά, με βοήθησε πολύ, όπως και η μητέρα μου. Ήταν μια χαρούμενη στιγμή για όλη την οικογένεια".
 
Για την θέση που προτιμά να παίζει: 
 
"Προτιμώ να αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός, αν και όταν παίζω αριστερό μπακ βοηθάω την ομάδα επιθετικά. Αλλά σέντερ μπακ είναι η φυσική μου θέση. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Βίτορ. Και ο Ρικάρντο Κόστα μου αρέσει πολύ".
 
Για τα πρότυπα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: 
 
"Ο Σέρχιο Ράμος, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Νταβίντ Λουίζ, για τον τρόπο που αναπτύσσει το παιχνίδι, και ο Τέρι είναι πολύ δυνατός. Υποστήριζα από μικρός Ρεάλ Μαδρίτης".
 
Για την επόμενη μέρα μετά το ντεμπούτο του: 
 
"Συνεχίζουμε την δουλειά και το πραγματικό ντεμπούτο θα είναι στο γήπεδο της Τούμπας, αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα".
 

ZENITH