Skip to main content

Πρεμιέρα με Βατοπέδι για τις εξεταστικές

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα, η αυλαία των Εξεταστικών Επιτροπών, με πρώτη την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, καθώς στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί η σχετική πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα, η αυλαία των Εξεταστικών Επιτροπών, με πρώτητην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, καθώς στην Ολομέλεια της Βουλής θασυζητηθεί η σχετική πρόταση του ΠΑΣΟΚ.


Θα ακολουθήσει τηνΤετάρτη η συζήτηση για την υπόθεση της Siemens. Οι εργασίες και τωνδύο Εξεταστικών Επιτροπών θα γίνονται παράλληλα.


Σύμφωνα με τονπρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, αναμένεται να ολοκληρώσουν τοέργο τους και να παραδώσουν τα πορίσματά τους μέσα σε 6 με 7 εβδομάδες.


Όπωςέχει δηλώσει ο κ. Πετσάλνικος, μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται ναολοκληρωθεί το έργο και των πέντε Εξεταστικών Επιτροπών, καθώς θασυγκροτηθούν άλλες τρεις, που θα διερευνήσουν τις υποθέσεις τωνυποκλοπών, της εταιρείας «Γερμανός» και του Χρηματιστηρίου.


Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σε επίπεδοπολιτικών αρχηγών η συζήτηση για την διαφάνεια και την αντιμετώπιση τηςδιαφθοράς, την οποία είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

ZENITH