Skip to main content

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από την ισχυρή βροχόπτωση

Οι μεγάλοι όγκοι νερού που έχουν καλύψει το οδόστρωμα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης δυσχεραίνουν από νωρίς το πρωί την κίνηση των οχημάτων. Την προσοχή των οδηγούν συνιστούν οι άνδρες της Τρο
Προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πολλές περιοχές της πόλης  εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.

Τουλάχιστον 10 δέντρα (τα δύο πάνω σε αυτοκίνητα) έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης και στις περιοχές της Καλαμαριάς, Θέρμης και Ταγαράδων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χαλκιδικής δέχθηκε 8 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Κασσάνδρα, ενώ δύο υπόγεια πλημμύρισαν στην Πιερία.

Επιπλέον, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, όπως στο Πλαγιάρι, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της δυνατής καταιγίδας.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκοψαν κορμούς δέντρων στις ανατολικές περιοχές της πόλης, για να μην προκληθούν ατυχήματα και μεγαλύτερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Στο μεταξύ οι μεγάλοι όγκοι νερού που έχουν καλύψει το οδόστρωμα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης δυσχεραίνουν από νωρίς το πρωί την κίνηση των οχημάτων.

Την προσοχή των οδηγούν συνιστούν οι άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ZENITH