Skip to main content

Προχωρημένες επαφές με Μπαργκάν ο ΠΑΟΚ

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν εξετάσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αυτή του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Βέροιας Κέναν Μπαργκάν.

Μπορεί η ατζέντα των διοικούντων τον ΠΑΟΚ να είναι γεμάτη αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει στάσιμος ο αγωνιστικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτό αποδεικνύεται και από τις πληροφορίες που έρχονται από το μεταγραφικό μέτωπο.

Μία, λοιπόν, από τις περιπτώσεις που έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο είναι αυτή του Κενάν Μπαργκάν. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν τη συνεργασία του με τη Βέροια και ήδη έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές, μάλιστα, έχει επέλθει συμφωνία που είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να την ενεργοποιήσει. Προφανώς την απόφαση θα την πάρει ο τεχνικός διευθυντής που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μπαργκάν απασχολεί τον Δικέφαλο με την λογική της δημιουργίας βάθους στο ρόστερ, αφού υπάρχει στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ κι άλλη λίστα με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, τύπου Νομπόα.

ZENITH