Skip to main content

Πρόκριση με την ψυχή στο στόμα για Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Παρά την ήττα που γνώρισε από τη Σάλκε (4-3) η Ρέαλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.
Μπροστά σε έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό έφτασε η Ρέαλ Μαδρίτης, η οποία κατάφερε να προκριθεί, με νύχια και με δόντια, στα προημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα που υπέστη με 4-3 απ’ τη Σάλκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 
 
Θυμίζουμε πως η «λευκή  βασίλισσα» είχε επικρατήσει με 2-0 της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν χάρη στα γκολ των Κριστάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο. 
 
Τραγική εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι γηπεδούχοι, με τους οπαδούς τους να αποδοκιμάζουν έντονα τους ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. 
 
Τα γκολ για τους «βασιλικούς μπλε» σημείωσαν οι Φουχς (20’), Χούντελααρ (40’, 84’) και Σανέ (57’), ενώ για τους πρωταθλητές Ευρώπης οι Κριστιάνο Ρονάλντο (25’, 45’) και Μπενζεμά (52’). 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα (83' Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (58' Μαρσέλο), Κεντίρα (58' Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά
 
ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Μπαρνέτα, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ (57' Γκορέτσκα), Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ (29' Σανέ), Χούντελααρ
 

ZENITH