Skip to main content

Πρόωρες εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας

Σε πρόωρες εκλογές προχωράει ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας μετά την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου Τάσου Κυριατζή και μελών της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.
Δύο σχήματα θα διεκδικήσουν τελικά την εμπιστοσύνη των εμπόρων της Καβάλας, κατά τις πρόωρες εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου, μετά την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου Τάσου Κυριατζή και μελών της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, τη διοίκηση του Συλλόγου θα διεκδικήσουν η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων, με επικεφαλής τον Χρήστο Ηλιάδη, και η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου, υπό τον Θεόδωρο Κοντογεωργίου.

Με δηλώσεις του, ο απελθών πρόεδρος Τ. Κυριατζής τόνισε πως σε κανένα από τα δύο σχήματα δεν εκπροσωπείται επαρκώς ο κύριος όγκος των επιχειρηματιών λιανικού εμπορίου της Καβάλας, αλλά απέφυγε να σχολιάσει φήμες περί δημιουργίας και δεύτερου εμπορικού συλλόγου στην πόλη.

Σημειώνεται ότι μόλις προ ολίγων ημερών εγγράφηκε ως μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης, συνιδιοκτήτης (με άλλα μέλη της οικογένειάς του) της μεγάλης βιομηχανίας τροφίμων «ROYAL», η οποία εδρεύει στο ν. Ξάνθης.

ZENITH