Skip to main content

Προστασία από αντιγραφές

«Η Προστασία των Προϊόντων από την Αντιγραφή» είναι το θέμα του σεμιναρίου που διοργανώνουν το Enterprise Europe Network – Hellas του ΣΒΒΕ, στις 21 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχ

«Η Προστασία των Προϊόντων από την Αντιγραφή» είναι το θέμα του εξειδικευμένου σεμιναρίου που διοργανώνουν το  Enterprise Europe Network – Hellas του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:00’ στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Το σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως η νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία, οι νομικές ενέργειες εναντίον της αντιγραφής και της παραβίασης δικαιωμάτων που αφορούν εφευρέσεις και βιομηχανικά σχέδια, η νομοθεσία και οι διαδικασίες στα τελωνεία, η προστασία εμπορικών σημάτων, οι ειδικοί έλεγχοι στη χώρα και τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Ομιλητές είναι  ο γενικός διευθυντής Τελωνείου και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης κ. Ν. Βερναδάκης, εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών και νομικοί του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

ZENITH