Skip to main content

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κ15 του ΠΑΟΚ

Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ολυμπιακού στον τελικό των Χανίων με 1-0.

Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στον τελικό των Χανίων με 1-0.

Στην πρώτη καλή φάση για τον Δικέφαλο, ο Γκαργκαλατζίδης βρήκε χώρο από θέση δεξιά στη μεγάλη περιοχή των «ερυθρολεύκων» και έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Νικοπολίδης έπεσε στη δεξιά γωνία του και απέκρουσε ασθενώς, με τον Δούμτση να έρχεται ως τρέϊλερ και να πετυχαίνει με κοντινό πλασέ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια η ομάδα των Πειραιωτών προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η άψογη αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων», σε συνδυασμό με την αποβολή του Καριμπίδη για τον Ολυμπιακό στο 74', έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (60' Τσερκώνης), Ιτσκάρας (41' Φυτόπουλος), Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοΐλης, Γαλούπης, Κατσούκης, Σουράνης (51' Καριμπίδης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης

ΠΑΟΚ (Μήττας): Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λυρατζής, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46' Κύρτσος), Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (65' Δουλγέρης), Γκαργκαλατζίδης

 

ZENITH