Skip to main content

Πρώτη ήττα για Ηρακλή, στα πλέι οφ η ΑΕΛ

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε ο Ηρακλής από την ΑΕΛ με 1-0. Ο Περόνε έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Μετά από μία επεισοδιακή αναμέτρηση ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Football League από την ΑΕΛ με 1-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. 
 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους, που τους χάρισε την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, σημείωσε ο Γιάντσης επτά λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. 
 
Στις καθυστερήσεις το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους «βυσσινί», με αποτέλεσμα να έχουμε διακοπή λίγων λεπτών καθώς αυτοί έδειχναν έτοιμοι να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.
 
Τελικά, την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Περόνε ο οποίος έσκαψε τη μπάλα, ωστόσο ο Αποστολίδης έμεινε στη θέση του και μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. 
 
Έτσι, μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής μπαίνει στα πλέι οφ ανόδου με επτά βαθμούς, τρεις λιγότερους από την ΑΕΚ. Οι Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα δεν έχουν βαθμό. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης (88' Τσιλιανίδης), Λουκίνας (60' Περόνε), Πασάς, Σιατραβάνης (64' Τσιλιγκίρης), Ρομάνο
 
ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας (82' Γιάντσης), Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο (51' Ν' Γκεσάν), Σερζίνιο (77' Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς
 
Η βαθμολογία των πλέι οφ:
 
1. ΑΕΚ                      10
2. ΗΡΑΚΛΗΣ              7
3. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ          0
4. ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ       0
5. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ           0
6. ΛΑΡΙΣΑ                  0
 
* Οι δύο πρώτες ομάδες προβιβάζονται στο πρωτάθλημα της Super League.

ZENITH