Skip to main content

Πρώτη κόντρα κορυφής Τσίπρα - Σαμαρά στη Βουλή

Αντιμέτωποι θα βρεθούν στη Βουλή για πρώτη φορά σήμερα μετά τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προτίθεται να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης για τις έως τώρα κινήσεις

Αντιμέτωποι θα βρεθούν στη Βουλή για πρώτη φορά σήμερα μετά τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προτίθεται να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης για τις έως τώρα κινήσεις της κυβέρνησης. 

Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα, μετά την ονομαστική φανερή ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα απαντήσει στους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα περί εσκεμμένης παράτασης του μνημονίου κατά δύο μήνες που ζητήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνησης αντί για έξι μήνες που είχαν προτείνει οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας.

Θα υπογραμμίζει ότι το κόμμα του θα παράσχει στήριξη προς την κυβέρνηση υπό τον όρο να μην τεθεί σε διακινδύνευση η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 

 

ZENITH