Skip to main content

Πρωτοβουλία του ΕΥΚ Καβάλας κατά της ακρίβειας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας προσκαλεί τους εμπόρους του ν. Καβάλας σε σύμπηξη Συμμαχίας κατά της Ακρίβειας προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων πληθυσμού. Ημερίδα σήμερα για την Υγεία στην Εργασία.

Τις επιχειρήσεις και τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο νομό Καβάλας προσκαλεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια και να τονωθούν οι αδύναμοι οικονομικά καταναλωτές.


Με πρόσκλησή του, το ΕΥΚ Καβάλας ζητεί τη συνεργασία του εμπορικού κόσμου, με σκοπό την προσφορά εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες σε όσους καταναλωτές διαθέτουν κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και φοιτητική.


Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να συμμετάσχουν στη Συμμαχία κατά της Ακρίβειας, πρέπει ν’ απευθύνονται στο Κέντρο (τηλ. 2510 226515, e-mail: eyknkav@otenet.gr) για να δηλώνουν τα στοιχεία τους, τα οποία ακολούθως το ΕΥΚ Καβάλας θα γνωστοποιεί στους φορείς των συγκεκριμένων κατηγοριών πολιτών.

Ημερίδα


Εξάλλου, σήμερα το απόγευμα (19/5, 7.30μμ) στους χώρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας θα φιλοξενηθεί ημερίδα με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, 2010-201». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των φορέων εργαζομένων και εργοδοτών, γιατροί εργασίας, τεχνικοί ασφαλείας κ.α.


Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και η κατάθεση προτάσεων για την ελαχιστοποίηση των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν από την Πολιτεία και τους φορείς των εργοδοτών να υιοθετηθεί η Εθνική Στρατηγική για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, για την περίοδο 2010-2015, καθώς η Ελλάδα είναι μία από τις επτά χώρες που δεν έχουν θεσμοθετήσει ανάλογη Στρατηγική.

ZENITH