Skip to main content

Ψεύτικη προειδοποίηση για βόμβα σε αεροσκάφος της Air France

Αεροσκάφος της Air France, που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το Σάββατο στο Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα, απογειώθηκε εκ νέου για το Παρίσι σύμφωνα
Το αεροσκάφος Μπόινγκ 747 της Air France, που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το βράδυ του Σαββάτου στο Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα, απογειώθηκε εκ νέου για το Παρίσι, ανακοινώθηκε χθες βράδυ από την γαλλική αεροπορική εταιρία.

Έπειτα από μία εξονυχιστική επιθεώρηση, το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 21.10, τοπική ώρα (03.10, ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να προσγειωθεί στο παρισινό αεροδρόμιο του Ρουασί στις 11.15, ώρα Ελλάδος.

Στο αεροσκάφος βρίσκονται 405 επιβάτες και «νέο πλήρωμα που αφίχθη από το Παρίσι», εν όλω 18 άτομα, τόνισε ο εκπρόσωπος του γαλλικού αερομεταφορέα στο Σάο Πάουλο.

Έπειτα από ψεύτικη προειδοποίηση για βόμβα πάνω από τον Ατλαντικό, ο κυβερνήτης του Μπόινγκ αποφάσισε να προσγειωθεί στο Ρεσίφε για να γίνει επιθεώρηση στο αεροσκάφος. Οι επιβάτες αποβιβάσθηκαν και οι έρευνες απέδειξαν πως η απειλή ήταν ψεύτικη.

ZENITH