Skip to main content

Ψηφίδης: Συγκροτημένος ο Κάλας

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης.

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Κιτρίνων, Άλεξ Κάλας, τον οποίο χαρακτήρισε «συγκροτημένο» και «σοβαρό», κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ψηφίδη:

«Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί οι στιγμές ήταν της παρακολούθησης του παιχνιδιού. Προσωπικά αποκόμισα θετικότατα στοιχεία, βρήκα έναν άνθρωπο σοβαρά συγκροτημένο σχετικά με τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Άρη και παρακολουθώντας την συνέντευξη Τύπου που έδωσε έμεινα ευχαριστημένος. Είναι μια ευτυχής συγκυρία για τον Άρη η παρουσία του Κάλας με τον αδερφό του στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να πάμε εκεί που θέλουμε, αρχικά στην Football League και εν συνεχεία στην Σούπερ Λίγκα».

Για τις αντιδράσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα: «Είναι ένα πολύ σοβαρό άτομο και αυτήν την σοβαρότητα έβγαλε και την ώρα που προηγηθήκαμε και στο 2-0. Υπήρχαν και αρκετοί βετεράνοι κοντά μας. Είμασταν βέβαιοι για τη νίκη και για το μόνο που λυπηθήκαμε είναι γιατί δεν κερδίσαμε 4-0 για να υπερκαλύψουμε το σκορ της ήττας του πρώτου γύρου. Αυτό που λέω έχει να κάνει με εμένα και όχι τον Κάλας».

ZENITH